Tjänster
Swedish Traditional Events erbjuder företag och organisationer en levande traditionsupplevelse året runt. Genom våra tjänster och vår representativa personal kan vi skräddarsy ert event med utgångspunkt från svenska traditioner och baserat på mycket sång och musik. Swedish Traditional Events projektleder, designar och producerar även enskilda event i traditionell anda.

The Sound Of Sweden
Vill du visa upp Sverige för dina internationella gäster och låta dem bjudas på en oförglömlig resa genom Sverige i stämningsfull och vacker sång, dans
och natursköna bilder från hela vårt land - då skall du boka The Sound of Sweden, en musikalisk resa genom tid och rum genom hela vårt avlånga land. Det här är svenska traditioner när de är som bäst.

The Sound Of Sweden finns som middagsunderhållning (ca 10-15 min) och som fristående konsert på ungefär 30 minuter. Vi anpassar denna föreställning till dina förutsättningar.

Smakprov (demoinspelning)
- Kulning samt Ronja
- Jul jul
- Vårvindar friska
- Appelboda - instrumental

The Sound of Sweden lämpar sig också att ta med sig utomlands. Kontakta oss för mer information om detta.

Contemporary Sweden
Contemporary Sweden är en bild- och musikalisk show där ett internationellt framgångsrikt Sverige framhävs. Kända författare, varumärken, idrottsmän och uppfinnare presenteras och lyfts fram i kombination med passande svenska världshits.

Framgångar inom modeindustrin presenteras till låtar som ?Dressed for success?, guldmedaljörer till ?The winner takes it all? och den svenska kvinnan till låtar som ?Hooked on a feeling".

Exempel på sånger; Lovefool, The final countdown, She´s got the look, Thank you for the music

Sverigevärdinnor/värdar
Vi hjälper er med representativ personal i folkdräkter, landslagskläder till mässor, prisutdelningar, representationer, lanseringar, premiärer etc.Utlandsbesök
Skall ert företag få besök av internationella gäster? Låt en sånggrupp visa en levande bild av Sverige och ge ett oförglömligt minne. Under besök från utländska gäster eller vid besök utomlands blir ett sångframträdande av flickor i folkdräkt, tydligare än mycket annat, en levande bild av Sverige.

Varumärket Sverige
Swedish Traditional Events värdar och värdinnor är representativa och intresserade av mötet med andra nationer och kuturer. Vi fixar event med koppling till våra traditioner, matkultur, musik och litteratur om så önskas.

Sånggrupper
En levande upplevelse. En showgrupp på tre till tolv personer, som sjunger alltifrån svenska folksånger till medleys med kända svenska hits. Vi erbjuder tex jul- och sångframträdanden anpassade efter ert behov, från välkomnande vid entrén på morgonen till uppträdanden på såväl lunchen som julfesten.
 

Detta är bara några exempel på hur vi kan hjälpa er att lyfta en tillställning, fest, utlandsbesök eller ett seminarium.

Skicka in en intresseanmälan för uppträdande

Välkommen att kontakta oss för fler möjligheter, priser eller för att boka ett möte angående vilka möjligheter vi kan erbjuda just er.